Esther Kooi tof karakteristiek huis in een dag

Tof, karakteristiek huis in één dag

Je hebt een tof karakteristiek huis, maar de binnenkant heeft geen kleur, geeft je geen energie en is nog niet waar je blij van wordt. Je hebt wel ideeën, maar hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen en bent bang dat kleur, durf, eigenheid, persoonlijkheid niet samengaan met rust. Hoe fijn zou het zijn als je een plan hebt waarmee je zeker weet dat alles klopt en je huis gaat passen als een jas. 


Je kunt zelf direct aan de slag met de Live Pink! DIY interieurBOOST of samen met mij zorgen voor een tof karakteristiek huis in één dag. Samen maken we een plan en je kunt gelijk aan de slag.

interieurontwerp Live Pink! take your first step
€ 147,-

Take your first step

Live Pink! DIY interieurBOOST

in 7 stappen jouw droomhuis

Hét gouden document waarmee je de blauwdruk maakt voor jouw droomhuis. Wie ben je wat wil je en hoe krijg jedat voor elkaar.


Inzicht, verlangen en jouw stok achter de deur om niet langer te wachten, zodat je álles uit het leven en jouw huis gaat halen dat erin zit.


Bespaar tijd, geld en energie en pas de 7 unieke

Live Pink! brand elements toe. Binnen no time  kleur, durf, eigenheid, karakter, eenheid en rust.


Ontvang hem directie je mail en je kunt aan de slag!

interieurontwerp Live Pink! make a big jump
€ 997,-

Make a big jump

Je hoeft het niet alleen te doen... Op een toffe locatie kun je me 2,5 uur alles vragen wat je wilt en bekijken we alles waar je tegenaan loopt. Wie ben je, wat wil je en waar loop je vast. Al mijn kennis, ideeën, durf, kleur en gevoel zet ik in zodat jij hierna exact weet welke stappen je kunt zetten.


Ik werk na afloop uit wat we besproken en bedacht hebben en maak een digitaal Live Pink! bestand waarmee jij alles in handen hebt om verder te kunnen en die plek te creëren waar jij blij van wordt en je leven kleur geeft.

interieurontwerp Live Pink! take a deep dive
vanaf €4797,-

Take a deep dive

Hier gaat mijn hart het allersnelst van kloppen.... Een plan maken voor jouw hele huis, zodat je overal in je huis blij wordt, geprikkeld raakt, maar tegelijkertijd tot rust kunt komen.


Op een toffe locatie gaan we een dag lang samen aan de slag. Ik geloof dat ik het beste resultaat bereik door jullie letterlijk uit jullie comfortzone te halen, goed te leren kennen en zo samen te voelen wat past bij jullie en jullie huis. Ik neem je aan de hand en samen leggen we de basis voor een huis waar je blij van wordt. Uniek, kleur, durf, eigenheid, volwassen, persoonlijkheid en rust.


Na deze dag ga ik met alles waar jullie enthousiast van worden aan de slag en werk het totaalplan uit. Ik stuur je hierna de Live Pink! box met mijn ontwerp, kleurstalen, samples en een tof cadeau voor in je huis. Hiermee weet je zeker dat wat je voor ogen hebt ook werkelijkheid gaat worden. Niets houd je meer tegen dat toffe karakteristieke huis te krijgen dat past als een jas. Niet doorsnee, maar net zo bijzonder als jij.


Echt waar...dit levert je zóveel meer op dan alleen een tof huis. Durf jij  het aan te gaan?


Take a deep dive, Live Pink and let's color your life!

Zij gingen je voor...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Esther bracht een route om te komen tot een thuisgevoel. Zonder Esther waren we op weg gegaan en waren we gaan doen. In winkels en op internet. Dat had misschien ook tot hetzelfde resultaat geleid, maar het had veel langer geduurd met een onzekere uitkomst. De weg van trial and error is nu eenmaal minder efficiënt dan in 1x de rechte weg van a naar b. Het ontwerp en advies van Esther liet ons die weg zien, wij hoefden hem alleen nog maar te volgen. Dus aan iedereen die aan het dolen en aan het proberen is. Een nieuwe kleur hier, een nieuw meubelstuk daar, nee het is het nog net niet. Ik mis iets.. zouden wij willen zeggen: Ja, je mist Live Pink! confetti! Zij kan met concrete tips verbinding aanbrengen tussen al die losse items, tussen jouw gevoel en interieur.


Het heeft ons geraakt hoe Esther ons gevoel, wie wij zijn en nodig hebben heeft weten te vertalen naar ons interieur. Ze hield rekening met onze voorkeuren, budget en kwam met out of the box oplossingen die we zelf nooit bedacht zouden hebben, maar waar we tot op de dag van vandaag ongelooflijk blij mee zijn. Esther heeft van ons huis een thuis gemaakt.

Heleen en Martijn
Ik twijfelde heel erg welke kleuren bij de bepalende donkere leistenen vloer konden die we lieten liggen in ons nieuwe huis. Dat Esther heeft geholpen heeft en plan te maken heeft rust gegeven. Ik zou zeker aanraden Esther in te schakelen omdat het veel helder maakt en vooral een hoop stress in een tijd waarin je vaak al veel keuzes moet maken.
Toby
Add Your Stars
Esther is uniek in persoonlijk contact. Ze volgt haar hart en luistert oprecht en authentiek. Ze is creatief en heeft een helder beargumenteerd spoor uitgezet. Esther plaatste ons voor keuzes, maar niet teveel. Kennelijk heeft ze goed genoeg gehoord en gevoeld wat we echt wilden. Ze zoekt frisse oplossingen als meerwaarde bij het maken van een thuis en durft dingen te doen en kleuren te gebruiken die we zelf niet zouden bedenken. Ze kan inrichten volgens haar unieke beeld wat past bij mensen. Met haar ontwerp weet ze je te overtuigen, geen mooie praatjes, maar to the point. We zijn nog iedere dag super blij met het resultaat.
Henk en Karin
Add Your Stars